Kilo IF 1 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja Vitonen, Etelä. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Etelän Vitosessa pelaava espoolainen Kilo IF/1 etsii vielä muutamaa aktiivista pelaajaa. Vahvistuksia otetaan kaikille pelipaikoille, mutta erityisesti maalivahdille olisi tarvetta.

Kaikenikäiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita. Iällä ei ole väliä, kunhan asenne on kohdallaan ja pelitaidotkin tarpeeksi hyviä tälle sarjatasolle.

Yli 70-vuotiaalla Kilo IF:llä on kaksi divarijoukkuetta Vitosessa ja yksi Kutosessa + ikämiesjengi. Talvisin tarjolla on futsal-treenejä useita kertaa viikossa, ja seuralla on myös yksi futsal-joukkue divareissa. Ulkoharjoituksia pidetään tammikuusta alkaen sään mukaan kerran viikossa.

Ulkokaudella harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa, yleensä Tapiolan ja Keski-Espoon tekonurmilla.

Jäsenmaksu on huokea, ja seurassamme on rento ja yhteisöllinen, mutta myös tavoitteellinen tekemisen meininki. Tule näytille!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

jussi.palin(@)gmail.com, mikko.soutamo(@)gmail.com tai vare.janne(@)hotmail.com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 12 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Kilo IF 1: kokoonpano